فکر کنم باید شماره همراه بدید ضمنا شما ان جوری مخاطبی ندارید یا مخاطبها شما روندارند
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقاضا دارم اگه کسی از دوستان میتونه یا میدونه چجوری باید تلگرام رو با شماره مجازی "بطور رایگان" ساخت کمک کنه .
چند تا سایت مثل اینا رفتم ولی sms ش نیومد . مرسی :
receivefreesms.com
phoneverify.co
اگه کسی بلده راهنمایی کنه لطفا . سایت های دایورت کننده هم رفتم . بعد ثبت نام و شماره دادن و این مرحل بهم زنگ نزد اونم . چیکار کنم/؟!
خیلی لازم دارم
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم باید شماره همراه بدید ضمنا شما ان جوری مخاطبی ندارید یا مخاطبها شما روندارند
آخرین ویرایش توسط nimant در تاریخ 24-01-16 انجام شده است
mousso (24-01-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط شما خودتون با اینا تست کردین؟!!
چون من تست کردم نیومده بود اونجا کد . با چندتا تست کردم . البته سایت های مشابه این هم همینطور بود. آیا ممکنه مشکل از نت باشه؟؟؟!!یا اینا سرکاری اصلا؟!
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخاستم اعلام کنم تونستم بدون موبایل با شمار آمریکا
راهش فقط سایت voxox هست
ثبت نام کنید . شماره بهتون میده . بزنید تو مسنجر . کدش میره به ایمیلتون
تمام
آخرین ویرایش توسط mousso در تاریخ 25-01-16 انجام شده است
بله من قبلا تست کردم و 4تا شماره تلگرام باهاش فعال کردم/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mousso (25-01-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks